over-arbo-centraal

arbo centraal... voor een gezonder bedrijf

Over arbo centraal

Gezonde en gemotiveerde medewerkers zijn de motor van iedere organisatie. Nu dezelfde medewerkers langer moeten doorwerken, zijn veilige en gezonde arbeidsomstandigheden nog belangrijker geworden. Evenals de preventieve maatregelen die daaraan gekoppeld zijn. 

Arbo Centraal werkt samen met ervaren, deskundige professionals. Met elkaar bestrijken wij ergonomie, veiligheidskunde, arbeidshygiëne en arbeids- en organisatiekunde. Arbo Centraal kan u ondersteunen om uw medewerkers zo veilig, gezond en gemotiveerd mogelijk te houden.

Wij doen onderzoek, geven advies, bieden trainingen, scholing en voorlichting die u daarbij kunnen helpen. Of het nu gaat om arbeidsomstandigheden bij de overheid, in de zorg, bouw, infra, industrie, petrochemie, logistiek en onderwijs.

Dat doen we allemaal vanuit de visie dat ons werk uiteindelijk is gericht op de veiligheid en gezondheid van u en uw medewerkers. Of het nu om beleid, veiligheid, of ergonomie gaat. De gezondheid van u en uw medewerkers staat bij Arbo Centraal.