Instructievideo: Een gezonde werkplek

De fysieke belasting van beeldschermwerk thuis is niet minder dan op het werk. Waarschijnlijk meer. Omdat werkgevers ook mede verantwoordelijk zijn voor de werkomstandigheden in de thuissituatie, hebben we ons aanbod uitgebreid. Met een nieuwe dienst: Een Instructievideo Thuiswerkplek. Van deze video is zowel een Nederlandstalige als een Engelstalige versie beschikbaar.

Een fragment van deze video vindt u hieronder.

De doelgroep van deze video zijn medewerkers die grotendeels of gedeeltelijk thuiswerken en bij het dagelijkse werk gebruik maken van pc of laptop.

Deze instructievideo is niet beperkt tot een optelsom van technisch te verrichten instellingen aan het meubilair en daarmee klaar! Nee, de video geeft ook aan waarom en waartoe deze instellingen dienen. Dat betekent dat er in deze video ook sprake is van voorlichting. Kortom een tweeledig hulpmiddel voor de medewerkers bij het dagelijkse werk. Of ze nu thuiswerken of niet.

Andere en verdiepende diensten, die u in combinatie met deze video kunt inzetten, zijn mogelijk. We verwijzen daarvoor naar Werkplekonderzoek of Voorlichting Beeldschermwerk.

Of u neemt contact op met Arbo Centraal.

offerte aanvragen

Training en voorlichting

Voorlichting

Beeldschermwerk

De fysieke belasting van beeldschermwerk, zowel op het werk als thuis, leidt tot steeds meer klachten....

lees meer

Advies, ondersteuning en onderzoek

Werkplekonderzoek, Werkplekcheck en Werkplekadvies

Een werkplekonderzoek richt zich op het voorkomen of verminderen van lichamelijke klachten die samenhangen met de inrichting van de...

lees meer